Πολιτική επιστροφής χρημάτων και προϊόντων

Πολιτική Επιστροφών oneirodeiktis.gr

 

Ο πελάτης κατά την παραλαβή του προϊόντος είναι υπεύθυνος να ελέγξει αν η συσκευασία είναι άθικτη και αν η κατάσταση των προϊόντων που παρέλαβε είναι η επιθυμητή ή υπάρχουν τυχόν εμφανή προβλήματα ή ελαττώματα του προϊόντος ώστε να μην χάσει τα δικαιώματα που απορρέουν από το νόμο περί ελαττωματικών προϊόντων.

Ο πελάτης μπορεί να ασκήσει το δικαίωμα της υπαναχώρησης 14 ημέρες από την παραλαβή της παραγγελίας του και να ζητήσει επιστροφή χρημάτων και όχι απαραίτητα νέα παραγγελία, χωρίς να αιτιολογήσει την επιστροφή.  Ο έμπορος οφείλει να επιστρέψει τα χρήματα εντός 14 ημερών από την παραλαβή της αίτησης ακύρωσης. Ωστόσο, μπορεί να καθυστερήσει να επιστρέψει τα χρήματα εάν δεν λάβει τα προϊόντα ή απόδειξη για την επιστροφή τους. Στα χρήματα που θα επιστραφούν πρέπει να περιλαμβάνονται τα έξοδα αποστολής που πληρώθηκαν από τον καταναλωτή για την αγορά. Το προϊόν που πρόκειται να επιστραφεί θα πρέπει να βρίσκεται σε άριστη κατάσταση και σε άθικτη συσκευασία και να μην έχει χρησιμοποιηθεί.

Καμία επιστροφή χρημάτων δεν γίνεται για οποιοδήποτε προϊόν εάν έχει χρησιμοποιηθεί ή έχει αλλοιωθεί με οποιονδήποτε τρόπο η συσκευασία του. Στην περίπτωση που κάποιο προϊόν αποδειχθεί ελαττωματικό υπόκειται στην όποια εγγύηση της εταιρείας που το παρήγαγε και η ευθύνη επισκευής και/ή αντικατάστασης ανήκει σε αυτήν.

 

Πληροφορίες Επικοινωνίας

 

Ερωτήσεις σχετικά με τις επιστροφές θα πρέπει να μας αποστέλλονται στη ηλεκτρονική διεύθυνση: info@oneirodeiktis.gr ή τηλεφωνικά στο: 6989466661

 

 

ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΒΛΕΠΕΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΜΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΕΣ;

Ακολουθήστε μας στα κοινωνικά δίκτυα:

Έχετε κάποια ερώτηση;

Καλάθι Αγορών

Είσοδος

Δεν έχεις λογαριασμό;

Facebook Instagram YouTube Pinterest
Start typing to see products you are looking for.
Κατάστημα
0 Επιθυμητά
0 items Καλάθι
Λογαριασμός